how to say jeg har brug for dig in french


Svar 1:

Der er adskillige måder ... det er det, jeg brugte, da jeg lærte fransk.

J'ai besoin de toi / vous - Jeg har brug for dig.

J'ai besoin de ton aide - Jeg har brug for din hjælp.

Hvis du vil fjerne det ved blot at bruge 'besoin' (behov), kan du bruge andre former for at bede om ens hjælp.

'Aidez-moi s'il vous plaît' - Hjælp mig venligst.

'Au secours!' - Hjælp! (I alvorlige situationer normalt)

Hvis du mente det med hensyn til romantik, kan du overveje

'Vous me manquez / Tu me manques' - Bogstaveligt talt mangler du mig. Billedligt betyder det 'Jeg savner dig', eller hvis du insisterer, 'Je te / vous manque' - Jeg mangler dig.

'Jeg har brug for dig' er en bred sætning, der kan bruges i enhver sammenhæng, under en alvorlig situation, en lille guide eller på en romantisk måde. Du vil se mange måder at sige 'Jeg har brug for dig' i forskellige former, men i slutningen af ​​dagen betyder de alle en følelse af 'Jeg har brug for dig'.


Svar 2:

Den mest grundlæggende, formelle måde at sige "Jeg har brug for dig" er: "J'ai besoin de vous." Hvis du ønsker at være endnu mere udtryksfuld som på en romantisk måde, kan du sige: “j'ai besoin de ton amour. " (Jeg har brug for din kærlighed). Hvis du leder efter nogens hjælp, og det ikke er en romantisk kommentar, du prøver at komme med, vil jeg som standard bruge noget mindre personligt som "j'ai besoin de ton aide." Husk altid med fransk at holde dine "tu" og "vous" formularer relevante for forholdet / afslappet. :-)


Svar 3:

J'ai besoin, j'ai besoin de


Svar 4:

Voules købte apree?