hvordan man gør nogen til en autoriseret bruger på verizon


Svar 1:

Jeg antager, at du ikke er et møtrikjob og en stalker, og at du vil finde ud af, om hun snyder dig. Du har al ret til at vide, om nogen snyder. Ikke sikker på, hvorfor så mange mennesker her slår dig.

Jeg havde denne nøjagtige situation i gang med en FIANCE. Hun snydede på min røv. Jeg havde ingen adgang til hendes telefon. Men lavt og se, dette var tilbage i 2008. Hendes papirregninger ville komme hjem til hende. Jeg ved ikke, om din gf er gået papirløs, men hvis hendes regninger kommer til hendes postkasse, så fik jeg min info og takke Gud for, at jeg gjorde det !!!! Hendes mail kom, jeg snappede dem lige ud af postkassen og 3 måneder og boom OKTOBER 2008 PRÆCIS 10 år til denne måned fandt jeg mit bevis. Jeg identificerede fyren fra det #, hun ringede til alle tidspunkter af natten og sprang dem.

En anden ting du kan gøre er at komme ind på hendes telefon med spyware, og når hun går til at logge ind på sin konto, har du hendes adgangskode til hendes fakturering online. Håber dette hjælper anstændige mennesker og ikke nogen psyko-forfølgere derude. Jeg er sikker på, at når mænd spurgte, at vi bliver vanæret, stiller en kvinde det samme spørgsmål, alle vil være Superman for at hjælpe hende.


Svar 2:

Hvad prøver du lige at få adgang til? Verizon registrerer ikke indholdet af tekstbeskeder og kan højst frigive en udskrift, der viser numre, tekster blev sendt til, og hvornår, men de gør normalt ikke dette uden en stævning. Hvad angår opkaldsposter, er det tydeligvis meget, da vi heller ikke optager alle foretagne opkald. Men hvis du ikke er kontoejeren eller en autoriseret bruger på kontoen, kommer du absolut ingen steder.


Svar 3:

Som tidligere medarbejder kan jeg fortælle dig dette: Vi har slet ikke adgang til tekstoptegnelser. Via VerizonWireless.com kan du se de numre, du har sendt sms-beskeder til, og på hvilket tidspunkt, men der er absolut nul indhold af, hvad meddelelsen er. Du kan også se numre, du har ringet til, og på hvilket tidspunkt, men det er omfanget af det. Den eneste gang, jeg har set meddelelsesindholdet givet, er via retssager, hvor de bliver tilkaldt og i de 10 år, hvor jeg arbejdede der, så jeg det ske EN gang, og det var for en forsvundet persons sag, hvor kæresten var den mistænkte i hendes forsvinden ... Ironisk, ikke?


Svar 4:

Først skal du have fuldmagt til din kæreste, og derefter skal du indgive det til Verizon og derefter vente 15-30 dage for at få oplysningerne opdateret, og så kan du muligvis få optegnelserne, hvis ikke, skal du have en domstol til give dig adgang.


Svar 5:

Hun bliver nødt til at give dig tilladelse til at få adgang. Frigivelse af CPNI (kundeprivilegeret netværksinformation) til uautoriserede personer er en overtrædelse af føderal lov.


Svar 6:

Det kan du ikke. Medmindre hun har godkendt dig på kontoen, beskytter Verizon voldsomt kundens sikkerhed, i det mindste på kundeservicesiden (jeg kan ikke tale for resten af ​​virksomheden).


Svar 7:

Vil din kæreste have dig adgang? Hun kan gøre dig til en autoriseret bruger. Hvis ikke, ville du være okay med et firma af dig, der giver dine kontooplysninger væk til den, der anmoder om det?


Svar 8:

Ved at bede din kæreste om at anmode om det!


Svar 9:

Du skal være kontoadministrator for hendes konto for at få adgang til den. Hun skal være den, der tilføjer dig.


Svar 10: