hvordan man buster en fed møtrik


Svar 1:

Selvom jeg ikke er en lingvistikprofessor, har jeg både hørt og brugt sætningen "skub en møtrik" ofte nok til at give en simpel forklaring. Det betyder at have en orgasme og gælder mest for mænd, selvom jeg har hørt sjældne lejligheder, hvor en pige ville bruge det til at beskrive sine egne orgasmer. Genesis er ret klar, at du har en stor nok orgasme, du tror, ​​at en af ​​dine nødder eksploderede.


Svar 2:

Kvalificeres som temmelig vulgær slang, da 'møtrik' her refererer til en mands testikel (er).

Udtrykket finder anvendelse i to scenarier:

  • Mens vi forsøgte noget, der krævede massiv indsats: "Vi sprang en møtrik, der forsøgte at trække bilmotoren."
  • Når man gør det svært for nogen. ”Stop med at sprænge mine nødder! Hvad har jeg nogensinde gjort mod dig? ”

Svar 3:

Busting en møtrik er engelsk slang, der ofte bruges til at henvise til mandlig ejakulation. Møtrikken er en testikel (som ofte betegnes som en mandens nødder) og den sprængende er udvisning af det, der engang var det, der nødder indvendigt.

Eks: At Sarah er så fit, at jeg næsten bryder en møtrik hver gang jeg ser hende


Svar 4:

I din alder Chris! du ved det ikke.

Jeg fandt en liste med 97 synonymer

https://www.powerthesaurus.org/bust_a_nut/synonymer

ingen af ​​dem ville jeg have aftalt, de fleste var vulgære.

For mig betyder det at arbejde rigtig hårdt på noget.

igen quora har ændret spørgsmålet


Svar 5:

Uh. Well Urban Dictionary siger det bedst -

Skub en møtrik

Til

Afgive

-en

strålende

ejakulation

fra dine kønsorganer.


Svar 6:

Det er når slangen med en øjne giver mælk

Skeeting skeet

Den fede dame renser

Jeg prøver at gøre goosh til et verbum for det, fortæl det også til dine venner

Det er den del, hvor du cum