Hvordan kan jeg se forskellen mellem følsomhed og smerte?


Svar 1:

at være følsom over for noget er, at du ikke kan håndtere det for længe.

for eksempel er jeg følsom overfor når sæsonerne skifter, jeg er overfølsom overfor hvor varmt det undertiden er, da jeg får rød hud og øjne. Jeg kan ikke håndtere det for længe. Jeg er endda følsom og allergisk overfor parfume eller enhver duft i ethvert produkt som fløde. hver gang jeg lugter mine cremer kan jeg lugte duften, men jeg er nødt til at hoste lige efter at jeg har lugtet duften øjeblikkeligt. fordi jeg er allergisk og følsom overfor det, kan jeg ikke håndtere det med at lugte det, og jeg burde ikke lugte det, da jeg er allergisk og følsom overfor det, som jeg har sagt før, men jeg er stadig super nysgerrig efter duften i noget.

smerte er ... sårende. det gør dig ondt. det gør dig trist. det får dig til at græde.

hver gang jeg ser nogen og nogen i en kørestol, husker jeg mine egne tider som at være i en kørestol et stykke tid, og det gør mig bare meget ondt, da jeg ved, hvordan det føles, jeg forstår meget om det. Jeg har været opereret og skulle gå i kørestol i et par uger sidste år. nu kan jeg gå igen uden noget! ~

jeg håber, det får dig til at forstå.